top of page

Farklı Galibiyet Liderliği Getirdi

Takımımız Altınay SK karşısında gol oldu yağdı. Emin Sevim bu hafta yine; Özgür, Hakan, Barış, Gürkan, Tolga, Erdem, Enes, Erkan Öz, Yücel, Abdülmuttalip ve Arda onbirini sahaya sürdü. Yedekler; Ümitcan, Furkan, Bahadır, Oğuzhan, Fırat, Hamit, Erkan Öner.

Oyuna hızlı bir başlangıç yapan takımımız 12. dakikada Gürkan Kahveciler'in kafa golüyle perdeyi açtı. Ardından gol kaçırma yarışı başladı. Enes, Yücel ve Erkan yakalamış oldukları gol pozisyonlarında sahanın azizliğine uğradı. Sert zemine alışık rakip 44. dakikada Ege'nin golüyle beraberliği yakaladı. Gole ani reaksiyon verme isteyen takımımız baskıyı arttırdı. İlk yarının sonlarına doğru da gol kaçırılmaya devam edildi. Bu esnada kaleci Nurullah, önünde duran Tolga'ya tekme atınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız 49. dakikada Erkan Öz ile ikinci gölü, 63. dakikada da Abdülmuttalip ile üçüncü golü bulunca 10 kişi kalan rakibimizin gardı düştü.

65. dakikada Erkan Öz'ün yerine, Oğuzhan dahil oldu. Maça orta sahada başlayan Arda ileri geçti ve 73 ile 77. dakikalarda iki gol kaydetti. Bu goller öncesinde Tolga'nın yerine Furkan, Gürkan'ın yerine de Bahadır maça dahil oldu.

80. dakikadan sonra Oğuzhan 'ın güzel paslarını iyi değerlendiren Yücel, 81, 84 ve 88. dakikalarda üç gol daha kaydederek hatt trick yaptı.

Bu galibiyet takımımızı liderliğe taşıdı.


52 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page