top of page

A Takım Yine Üzdü...


Ligde kalma mücadelesi veren takımımız zor virajda arzu ettiği puan ve puanları alamadı ve işi zora soktu. Çağrımıza kulak veren kulüp üyeleri ve eski yöneticiler statta yerini aldı. Bu hafta oynanan maçlardan sonra puan durumu aşağıda olduğu gibi oluştur. (Kaynak: Amatorlig.net)

Kulübümüzü bu gününde yalnız bırakmayıp destek veren; K.Çekmece Kulüpleri Birliği Başkanı ve AKP K.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi Seymen Başturük'e, Kulüpler Birliği Yöneticileri Seyit Bel ve Hayatı Yolcu'ya, CHP K.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP K.Çekmece Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Ateş'e, eski başkanımız Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün'e, yine eski başkanlarımızdan Gökhan Sivas ve Turan Güneş'e teşekkür ediyoruz.

Maça; Şafak, Cengiz, Barış, Luka, Fırat, İsmail, Enes, Murat Can, Mehmet, Taygun ve Bilal ilk onbiriyle başlayan Emin Sevim hocamız, ikinci yarıda Mehmet Kaya'nın yerine Arda, Bilal Kaçmaz'ın yerine de Burak Yılmaz'ı oyuna sürdü.

Stresli ve sıkıntılı başlayan maçın ilk yarısında daha iyi pozisyonlar bulan takım rakipti. Defansta yaşanan bir anlaşmazlıkta Şafak'ın elinden kaçan topa vuran rakibin topu direkten döndü. İlk yarının 43. dakikasında orta sahada Cengiz'e sert müdahale eden rakip oyuncuya sert bir şekilde ittiren Cengiz'e hakem sarı kart gösterdi. Ardından olay yerine koşan Barış Toraman ağzından uygunsuz bir söz kaçırınca hakem tereddüt etmeden kırmızı karta hükmetti. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan ve iyi top yapan taraf takımımızdı orta sahanın destek vermesiyle ileride yalnız kalan Mehmet Kaya pozisyonlar üretmeye başladı. İkinci yarının 10 dakikasında topla ceza sahasına giren Mehmet Kaya'ya nizami olmayan şarj uygulayan rakip, futbolcumuzu iki seksen yere uzattı. Bu pozisyona devam diyen hakem, orta sahada faul yaparak kazanılan topa devam dedi ve devamında rakibin ceza sahası içine yaptığı ortada futbolcumuzun koluna çarpan topu elle oynama olarak değerlendirdi ve penaltı noktasını göstermekte tereddüt etmedi. Golün ardından toprlanan takımımız, rakibin geri çekilmesiyle birlikte pozisyonlar üretmeye başladı. Nitekim saha tarafta topla buluşan Mehmet Kaya, Murta Can'ın önüne yuvarladığı topu Murat Can ağlarla buluşturdu ve maça denge geldi. Gol ve seyircinin verdiği desteği alan takım kendine geldi ve rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu baskı rakibi hataya sürükledi rakibin 4 numaralı futbolcusu ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra daha da saldıran takımımızda, Mehmet Kaya Arda Ayan değişikliği tribünler tarafından hatalı karar olarak yorumlandı. Değişikliğin ardından hücum gücü düşen takımımız rakip tarafından geliştirilen bir kontratakta yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçı özer görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


85 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page