top of page

Geçmiş Olsun Nurullah Hakan


Bu gün oynadığımız lig maçına; Şafak, Osman, Eren, Barış, Cengiz, Murat Can, Serkan, Emre, Eray, Sercan, Bilal ilk onbiriyle çıkan takımımız, Maçı 3-1 kaybetti. İkinci yarı Bilal'in yerine Nurullah, Cengiz'in yerine Ramazan, Sercan'ın yerine Ufuk oyuna girdi. Dolayoba SK'yı tebrik ederiz. Genç ve yetenekli futbolcuları var. Yolları açık olsun. Ancak futbolcularımız futbol oynamayı değil, hakemle oynanarak nasıl maç kazanılır onu öğreniyorlar.

Karşılaşmayı; MUHAMMED OĞULCAN MALKOÇ, HALİL İBRAHİM KİBİROĞLU, ESHAN KARTAL hakem üçlüsü yönetti. Bu güne kadar takımla çıktığım tüm maçlarda adaletsiz bir yönetim sergileyen hakemler bu gün de sahada adil bir maç yönetemedi. Oynadığımız bir çok maçta takdir haklarını rakip takım lehine kullanan hakemler, takımımızı yıldırmaya yönelik her türlü çabayı gösteriyor. Maçlarımızı yöneten hakemler, rakip takımın sert ve aldatmaya yönelik futboluna müsaade ediyor; kendi kararlarına müdahale eden oyuncuları cezalandıramıyor. Açık ve aşikar penaltılarımız verilmiyor, nizami gollerimiz sayılmıyor. Haliyle iş çığırından çıkıyor. Devre aralarımız futbolcularımızı sakinleştirmekle geçiyor. Bu şekilde idare edilen bir Türk futbolunun ilerlemesi ve Ülkemizin futbolda İzlanda'yı geçmesi mümkün değildir. Yenilgiyi hak ettiğimiz bir çok maç var ancak, hakkımızın yendiği maç sayısı bir hayli fazla.

Bu günkü maçta, 17 yaşındaki Nurullah Hakan'ın köprücük kemiği kırıldı. Rakip futbolcu kart dahi görmedi. Futbolcumuza Allah'tan acil şifalar diliyor ve bir an önce yeşil sahalara dönmesini umuyoruz.


133 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page