top of page

A Takımda İşler İyi Gitmiyor


İstanbul Süper Amatör Ligde 2. haftada rakibi Çapaspor'a yenilen takımımız, psikolojik olarak dibe vurmuş vaziyette. İlk haftanın hezimeti bu maça da sirayet etti.

Sahada canını dişine takarak cansiparane mücadele eden; sıcak havada formasını teriyle yıkayan tüm amatör futbolcularımızı kutluyoruz. Bu futbolcularımızın kaybettiği hiç bir şey yoktur. Spor yaparak yarınlarını kazanmışlardır.

Futbol sadece bir oyun ve sporcularımızın sahada yaşananları günlük yaşantılarına taşımamalarını; hayatın futboldan ibaret olmadığını hatırlatmak isteriz. Ligin son gününe kadar sahada yılmadan mücadelemizi vereceğiz ve ait olduğumuz lig hangisiyse o ligde mücadele etmeye devam edeceğiz.

Gültepeliyim, Gültepe Özgençlik SK'ya gönülden bağlıyım diyen herkese kapımız açıktır. Kulübümüze gelerek, takıma ve bizlere destek olabilirler bunun için bir davete gerek olmadığını düşünüyoruz. Kulübe gelime imkanı bulamayanlar Web sitemizin "bize ulaşın" sayfasındaki formu doldurarak olumlu olumsuz eleştirileri yazabilirler.

Gültepe Özgençlik SK A takımdan ibaret bir kulüp değildir. 150 den fazla lisanslı futbolcu bu kulüpte mücadele etmektedir ve etmeye devam edecektir. Alt yapılarda U16 hariç tamamında A kategorisinde mücadele ediyoruz.

Bu zor günlerimizde takıma destek vereceği yerde; yıkılıyor, çöküyor deyip uzaktan seyredenler, bu durumdan keyif alanlar bu kulübe şu an büyük zarar vermektedirler. An itibariyle A takımın moral desteğine ihtiyacı vardır. Futbolda moral motivasyon ve konsantrasyon en az kondisyon ve teknik kadar önemlidir. Ligin başlamasına iki hafta kala antrenman sahasına kavuştuk. Tam saha idman yapma şansımız yok, antrenman sahası aydınlatması yetersiz. Şartların eşit olduğu adil bir yarış sürdürdüğümüzü hiç kimse söyleyemez.

Acısıyla tatlısıyla, ne şahane bir şey yaşamak Dibe vurmak dimdik durmak Bin bahane bin oyun kurmak Binmişiz bir alamete, Gidiyoruz kıyamete Selam söyleyin o cahil Havva ile Ademe

Aha yine aha yine Önümüz uçurum ardımız dağ İlle yanacağız Yanacaklar elbette...


187 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page