top of page

Bezirganbahçe Maçı Kolay Başladı Zor Bitti


U19/2 ligine Bezirganbahçe SK'yla karşılaşan takımımız maçı 3-2 kazandı. Serkan Patan ve Eren Doğan cezalı olmaları nedeniyle kadroda yer almadı. Emin Hoca maça; Hasancan, Doğan, Eren Tanışman, Salih(K), Nurullah, Furkan, Onur, Muratcan, Enes, Arda ve Ufuk ilk onbiriyle başladı. İkinci Yarıda Ufuk'un yerine Enes Serbest, Onur'un yerine Emre Karagöz girdi.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan takımımız 5. dakikada Enes'in golüyle 1-0 öne geçti. Sağ taraftan yapılan köşe vuruşunda arka direkte iyi pozisyon alan Enes güzel bir gol attı. Beş dakika sonra da Onur'un akıl dolu harika golüyle takımımız 2-0 öne geçti.

Rakip takım gollerin ardından yapılan değişiklikle toparlandı ve maçın 20. dakikasında golü buldu. Santra yuvarlağında kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına ortalanan top uzaklaştırılamadı ve top ağlarla buluştu. 2-1 İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da iyi futbol oynayan takımımız gol noktalarında başarılı olamayınca fark açılmadı. Bu durumda Bezirganbahçe SK'nın kalecisinin de etkisi oldu. 80. dakikada sağ taraftan yapılan ortada ceza sahasına düşen topu iyi takip eden Arda Ayan topu ağlara göndererek takımımızı rahatlatan golü attı.Maçın 85. dakikasında çok kötü bir gol yiyen takımımız maçı 3-2 tamamladı.

Maçın özeti aşağıdaki videoda...


132 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page