top of page

CHP Küçükçekmece Yönetimi Kulübümüze Tebrik Ziyaretinde Bulundu


CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan, CHP Küçükçekmece İlçe Eğitim Sorumlusu Levent Elçi ve CHP Gültepe Mahalle Sorumluları kulübümüze tebrik ziyaretinde bulundu.

Kulübümüzün 2016-2017 sezonunda U17 kategorisinde şampiyonluk, büyükler kategorisinde de süper amatör lige yükselme başarısı göstermesi nedeniyle kulüp yönetimi ve yönetim nezdinde futbolcularımızı kutlayan Başkan Haydar Koparan, ilçelerindeki bir mahalle takımının göstermiş olduğu bu başarıyı önemsediklerini belirtti.

Mahalle kültürünün Türk toplumuna has bir özellik olduğunu, mahalle halkındaki dayanışma kültürünün rezidans şeklindeki modern yaşam biçiminde bulunmadığını kaydetti. Kendisinin de rezidans şeklinde yapılanmış konutta oturduğunu, ancak komşuları ve diğer sakinleri tanımadığını, hatta selamlaşma dahi yapılmadan herkesin evine girip çıktığını belirtti. Mahalle takımlarının, kaynaştırıcı ve birleştirici bir yapıya sahip olduğunu; mahallede, ilçede veya komşu ilçelerde yaşayan gençlerin spor yapma imkanı buldukları bu eğitim yuvalarının daha fazla desteklenmesi gerektiğini; CHP yönetimi olarak kulübe gerekli ilgi ve desteği sağlayacaklarını söyledi.

Başarı sağlayan diğer kulüpleri de ziyaret ederek tebrik edeceklerini belirten Başkan Haydar Koparan, mahalleli ve mahalle yönetimine teşekkür ederek kulüpten ayrıldı.

49 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page