top of page

Teşekkürler!


Gültepe Özgençlik Spor Kulübünün 2016-2017 sezonunda U17 gurubu şampiyonluğunda ve A Takımın süper amatör lige yükselmesinde başarı sağlayan; Emin Sevim hocamıza, 2. Amatör Lig ve 1. Amatör Ligde kulübümüz için ter döken tüm futbolcularımıza, antrenör ve çalışanlarımıza, yağmur-çamur kar-kış demeden takımını destek için sevdiklerine ayırdığı zamandan çalıp maçlarımıza gelen taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu başarıda katkısı bulunan; başta Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz ve ekibine, Gültepe Mahallesi Muhtarı Sayın Ümmügül Aliş’e, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Sayın Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu üyelerine müteşekkiriz.

Maçlarımızı takip eden spor muhabiri Yılmaz Aktepe’ye ve takımın ulaşımını sağlayan belediyemiz araç sürücülerine emekleri için şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca Gültepe Özgençlik Spor Kulübünün Karadolap Spor Kulübüyle Bayrampaşa Belediye Stadında oynadığı süper amatör lige yükselme maçında, aldıkları güvenlik önlemleriyle karşılaşmanın olaysız geçmesini sağlayan Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Sayın Necati Aktuğ ve ekibine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi personeline, karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesi için çaba gösteren TFF İstanbul Temsilciliğine teşekkürlerimizi sunarız.

Gültpe Özgençlik SK

Yönetim Kurulu

www.gultepeozgencliksk.org


105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page