top of page

U17 Takımımız Mutlu Sona Ulaştı


17/B 3. grupta mücadele edem takımımız, Yeşilpınar SK takımını 1-0 yenerek grubunda şampiyon oldu. Geçen yıl U16’da şampiyonluk mücadelesi veren takımımız, geçen yıl son maçlarda kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl yakaladı.

Emin Sevim karşılaşmaya; Umitcan, Burak, Nurullah, Eren, Mehmet, Ahmet, Enes, Oğuzhan, Onur, Serkan, Ufuk ilk onbiriyle başladı.

Karşılaşma ev sahibi takımın başlama vuruşuyla başladı. İlk 15 dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Saha üstünde bulunan teller yüzünden karşılaşma bir çok kez hakem atışıyla başlatılmak zorunda kaldı.

30. dakikada sağ taraftan yapılan korner vuruşunda ileri çıkan defans oyuncusu Burak topu ağlara gönderdi ve takımımız 1-0 öne geçti. Golden sonra takımımız Onur ve Enes ile iki gol pozisyonu daha buldu ancak bu pozisyonları gole çeviremedi.

İkinci yarıya takımımız başladı. İlk 15 dakika iyi top gezdiren takımımız; Ufuk Alagöz’ün bulunduğu sol kanadı kullandı. Rakip takım gerekli değişikliği yaparak işleyen kanadı kapattı. Bundan sonra sağ kanadı kullanmaya başlayan takımımız; Enes, Onur, Serkan ve Oğuzhan’la rakip kaleye yüklenmeye başladı ancak gol bulamadı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve ilk yarıda Burak’ın attığı gol takımımızı şampiyonluğa taşımaya yetti.

Takımımızı can-ı gönülden tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.


145 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page