top of page

U15'ten Muhteşem Geri Dönüş


13. grupta mücadele eden U15 takımımız Uluspor SK ile oynadığı maçı 5-3 kazandı. Takım 3-0 yenik düştüğü maçı 5-3 kazanmasını bildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan takımımız gol pozisyonlarını değerlendiremeyince 20. dakikada rakip tarafından yakalanan kontra atakta kalesinde golü gördü. Golün ardından demoralize olan takım 25 ve 27. dakikalarda peş peşe iki gol daha yedi ve karşılaşmanın 27. dakikasında 3-0 yenik duruma düştü. Adından Oğuzcan'ın golüyle toparlandı ve farkı ikiye indirdi. 1-3 İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İlk yarının bitimiyle öğrencilerini kulübede toplayan Erkan Hoca, oyuncularının nerede hata yaptıklarını nasıl hareket etmeleri gerektiğini anlattı. Maçı döndürebileceklerine inandığını; sadece oyuna konsantre olmaları gerektiğini; maçın zihinde kazanıldığını ve galibiyete inanmaları halinde bunu başaracaklarını belirtti. Rakip takımın santrforuna topla oynama şansı vermemeleri halinde maçın kazanılacağını vurguladı.

İkinci yarıya istekli ve inançlı başlayan takımımız gerçek futbolunu sahaya yansıtmaya başladı. İkinci yarının hemen başında kazanılan penaltıda topun başına Oğuzcan geçti ve skoru 2-3'e taşıdı. Ardından galibiyete inanan takım Burak ile üç gol daha buldu ve karşılaşma 5-3 Gültepe Özgençlik SK takımının galibiyetiyle sonuçlandı.


155 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page