top of page

Spor Paneli ve Plaket Dağıtımı Töreni Sefaköy Kültür Merkezinde Yapıldı


Küçükçekmece'de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla kurulan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğince tertiplenen spor paneli ve 2015-2016 sezonunda başarı elde etmiş amatör spor kulüplerine plaket dağıtımı töreni Belediye Başkanımız Sn. Temel Karadeniz'in katılımıyla gerçekleşti.

Panel ve plaket dağıtım töreni, şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından ardından Seymen Gençtürk'ün açılış konuşması yapmasıyla başladı.

Seymen Gençtürk açılış konuşmasında; Belediye Başkanı Sn. Temel Karadeniz ve yardımcılarına, K.Çekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Sn. Oktay Kurt'a, amatör spor kulübü başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve sporculara katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Sporda kaybedenin olmadığını spor yapan herkesin kazandığını belirten Seymen Gençtürk; emeklerinin boşa çıkmamasından K.Çekmece İlçesi olarak sporda en başarılı ilçelerden biri haline gelinmesinden onur duyduğunu ifade etti.

Seymen Gençtürk'ün konuşmasının ardından panele geçildi. Panelin konuğu Belediye Başkanımız sayın Temel Karadeniz'di ve konu spordu. Başkan sportmen kişiliğe sahip olduğunu sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için sporun şart olduğunu belirterek konuya başladı. Çok yoğun iş temposu nedeniyle spor yapamadığını bu nedenle biraz kilo aldığını ancak en kısa zamanda bu kiloları verip fit görüntüsüne geri döneceğini söyledi. Spor yapılarak geçirilen bir günün, kazanılmış yarı olduğu sözünü de yeniden hatırlattı.

Küçükçekmece'de faaliyet gösteren spor kulüplerine maddi, manevi ve nakdi yardımlarının devam edeceğini, bu hususla ilgili olarak belediyede yeni bir müdürlük "Gençlik ve Spor Müdürlüğü" oluşturduklarını; yalnız spor kulüpleri değil Küçükçekmecede yaşayan her vatandaşın spor yapabileceği ortamı ve tesisi sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'de bir ilk olan macera parkının tüm vatandaşlarımız için ücretsiz bir şekilde eğlenceli spor yapma imkanı tanıdığını belirtti. Gençlerden burayı ziyaret etmelerini, burada spor yapmalarını ancak tüm spor tesislerini ve parkları koruyup kollamalarını özellikle vurguladı. Kötü alışkanlıklardan; içki, sigara ve uyuşturucu maddelerden uzak durmalarını tembihledi.

Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ile gerçekleştirilen sıcak sohbetin ardından plaket dağıtımına geçildi. Kulübümüz A takımı 2015-2016 sezonunda ikinci amatör kümede şampiyon olduğu içi kulübümüze de plaket takdim edildi. Plaket kulüp adına başkan Kemal Aliş'e verildi.

Törenin sonunda büyük aile fotoğrafı çekildi.


91 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page