top of page

Belediye Başkanımız Temel Karadeniz Kulübümüzü Ziyaret Etti.


Belediye Başkanımız Sn. Temel Karadeniz kulübümüzü ziyaret ederek Küçükçekmece'de hayata geçirilen önemli projeleri anlattı.

Belediye Başkanımızı kulüp girişinde grubunda lider takımımız U17 tarafından sevgiyle karşılandı. Ardından mahalle halkının alkışları ile salona giren Belediye Başkanımız, mahalleliyle selamlaştı ve salondaki yerini aldı. Mahalle halkını bilgilendirme ve bilinçlendirme şeklindeki toplantının açılışını Kulüp Başkanımız Kemal Aliş yaptı.

Kemal Aliş, açılış konuşmasında, Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden ötürü Gültepe Özgençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına onur duyduğunu belirterek, kulüp faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Kemal Aliş'in ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanımız, görev süresi boyunca Küçükçekmecede sonuçlandırılan önemli projeleri anlattı. Gelecekte hayata geçirilecek havaray, metro, hızlı tren gibi önemli ulaşım hatları, ülke çapındaki sağlık ve eğitim yatırımları hakkında bilgiler verdi. Sunumunda ağırlıklı olarak Gültepe Mahallesi ve yakınındaki mahallelerde gerçekleşen önemli yatırımlara yer veren başkanımız, hayata geçirilen önemli projelerin halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Mahalle halkından belediyeye yardımcı olmalarını talep eden Başkanımız, herkesin genel görgü kurallarına riayet etmesi durumunda ilçemizin daha müreffeh ve yaşanabilir bir çehreye kavuşacağını belirtti. Özellikle, temizlik ve çöp toplama hizmetinde çöplerin her gün saat 21:00'da toplandığını, halkımızın çöplerini çöp torbalarına koyarak saat 20:00-21:00 saatleri arasında çıkartmalarını bu saatler dışında sokaklara çöp bırakmamalarını rica etti.

Herkesin trafik kurallarına uyması gerektiğini de hatırlatan Başkanımız, kapan ve kasis yapılmasına karşı olduğunu belirterek; beni bu insanlık dışı tedbirleri yapmaya mecbur etmeyin dedi. Birbirimize karşı daha saygılı ve hoşgörülü olmamız gerektiğini belirterek kaldırımları işgal eden esnafların, nazik bir şekilde uyarılmasını; uyarılara uymayanların ise bunlardan alışveriş yapılmayarak cezalandırılmasını talep etti.

Mahalle halkından söz alanlar münferit mahalle sorunlarına çözüm bulunmasını istediler. Mahalle sakini Erol Tunç söz alarak; metrobüs durağının yetersizliği ve ilave köprü yapılmasını, çalışmayan asansörün tamir edilmesini talep etti. Ayrıca mahalledeki imar durumunun yeniden ele alınmasını istedi. Kulüp Genel Sekreterimiz Şenol Çetin söz alarak özellikle otopark sorununa çözüm bulunmasını, sunumda yer alan Fatih Cami Külliyesi yapımı aşamasında mevcut cami müştemilatının yıkılmasının ardında yapılacak külliyenin altınına yer altı otoparkı ve kurban kesim yeri inşa edilmesini önerdi. Spor kulübümüz üyelerinden biri söz alarak kulüp binası ve aynı zamanda muhtarlık, PTT ve İSKİ veznesi olarak kullanılan binanın merdiven boşluğuna asansör yapılmasını istedi.

Toplantının ardından; Muhtarımız Ümmügül Aliş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fatih Cami Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Sezer'in de katıldığı ikinci bir toplattı yapan Başkanımız, hazuruna, toplantıda anlattıklarının, toplantıya katılmayanlara aktarma görevini yükleyerek kulübümüzden ayrıldı.

Belediyemizin hayata geçirdiği önemli projeler hakkındaki bilgilere ulaşmak için "http://kucukcekmece.istanbul/icerikler/projeler?t=1" İnternet adresine göz atabilirsiniz.


83 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page