top of page

U17 Takımındaki Arıza Giderildi Yola Devam


Geçen hafta Bayrampaşa Teknik SK'ya yenilerek yenilmezlik unvanını yitiren takım, bu hafta Bahçeköy SK'yı 4-2 yenerek yoluna devam etti. Karşılaşmaya; Ceyhun, Burak, Nurullah, Eren, Zahit, Ahmet, Enes, Oğuzhan, Onur, Serkan(K), Ufuk ilk onbiriyle başlayan Emin Hoca, Berkant , Burak, Gürkan, Murat'ı yedekte bekletti. Maç içinde Ahmet ve Onur yerini Burak ve Berkant'a bıraktı.

Karşılaşma Bahçeköy'ün attığı golle başladı. Santra vuruşuyla başlayan Gültepe Özgençlik ileriye gönderdiği topu kendi kalesinde gol olarak gördü. 0-1 Maçın hemen başında yenen gol takımımızın moralini bozsa da kısa sürede toplandı ve gole golle cevap verdi. 1-1 Enes'in attığı golle öz güvenini yeniden kazanan takım oyuna ağırlığını koydu ve kaptan Serkan'ın golüyle öne geçti. 2-1 Golden önce çok iyi pozisyonlar yakalansa da gole çevrilemedi. Ancak beraberlik golünün ardından takım güzel futbol sergilemeye başladı. Topa ve oyuna hakimiyet tribündeki seyirciler tarafından de dile getirildi.

Emin Sevim'in öğrencileri ikinci yarıya çok daha iyi başladır. Orta alan hakimiyeti, kanatlar ile uyum ve yüksek pas yüzdesi beklenen golleri de peşinden getirdi. Üçüncü gol Ural Oğuzhan Sarı'dan geldi. Oğuzhan ceza sahası içinde aldığı pası çok düzgün ve bilinçli bir vuruşla ağlara gönderdi iyi futbolu golüyle taçlandırdı. Ardından Enes'in golü geldi takım rahatlayarak bam-güm futboluna geçti. Karambol futbolunda Bahçeköy bir gol daha buldu ve karşılaşma 4-2 sonuçlandı.


111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page