top of page

Günyamaç Kazasız Geçildi


A Takım Kağıthane temsilcisi Günyamaç SK'yı 3-2 yenerek yoluna devem etti. 9. grupta küme düşecek takımlar arasında da ciddi bir mücadele var ve üst sıralardaki takımlardan alacakları bir puan dahi onlar için çok önemli. Çapa SK, Gültepe Özgençlik SK, Bahçeköy SK ve Bayrampaşa Teknik SK küme düşmemeyi garantiledi. Ancak diğer takımlar ateş çemberi içinde.

Günyamaç SK maçına; Mehmet, Fatih, Murat (dayı), Emre, Tolga, H.Taygun, Oğuzhan, Serkan, Bilal, Anılcan, Sercan onbiriyle başlayan Emin Sevim, Ahmet, Osman, Murat Can, Barış ve Arda'yı yedekte bekletti. İkinci yarı gol kaçırma rekoru kıran Bilal Kaçmaz, yerini Ahmet'e, Oğuzhan da yerini Arda'ya bıraktı.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan takımımız oyunun başlarında iyi top gezdiriyor ve sağlı sollu ataklarla pozisyon üretiyordu. Bu pozisyonlardan birinde (yukarıda) Bilal Kaçmaz kaleleri şaşırdı ve Sercan'ın uyarılarına rağmen topu 7,32 m uzunluğundaki kale yerine kalenin sağında duran minyatür kaleye gönderdi...(!)

Karşılaşma uçak kazasında hayatını kaybeden futbolcular için yapılan saygı duruşuyla başladı. İlk 15 dakikada Bilal dört gol pozisyonunu bozuk para gibi harcadı, beşincisini ise gole çevirdi.( 0-1)

Ancak golün hemen ardından, cevap gecikmedi ve Günyamaç SK golü buldu ve maça asılmaya başladı. İlk yarının sonlarında daha iyi oynayan taraf Günyamaç SK idi.

İkini yarıya da iyi başlayan taraf rakip Günyamaç SK'ydı. Ancak rakip, futbol dışında hakemlerle de oynamaya başladı. Süper lig maçlarındaki hakemlerin durumu ortadayken Amatör kümede maç yöneten hakemlerden mükemmel maç yönetimi beklemek hatadır. Rakip takım yöneticilerinin uyarılarına rağmen futbolcular hakemle oynamaya devam etti. Bu tercihlerinin bedelini iki kırmızı kartla ödediler.

Takımımız, ikinci yarının başında rakibin etkili futbolunu kazasız atlattı ve maça ağırlığını koymaya başladı. Bu esnada Anılcan tarafından kullanılan bir serbest vuruşta rakip topu kendi kalesine yolladı ve takımımız yeniden öne geçti. 1-2 Ancak gol sevincimiz fazla uzun sürmedi 5 dakika sonra sağ kanattan geliştirilen bir atakta gol geldi ve maçta yeniden denge sağlandı. 2-2

Galibiyete inanmış futbolcularımız yeniden yüklenmeye başladı, yine yakalanan pozisyonlar bozuk para gibi harcandı. Sercan, Anılcan, Oğuzhan ve Bilal yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Bu esnada Bilal yerini Ahmet Paçal'a bıraktı. Bilal'in yerine oyuna giren Ahmet etkili futboluyla sol kanat ve orta sahada takımına güç kattı.

Karşılaşmanın 80. dakikasında orta sahadan geliştirilen atakta Oğuzhan ceza sahası içinde topla buluştu ve güzel bir vuruşla golü attı. 2-3 Bu dakikadan sonra yerini Arda'ya bıraktı.

Maçın sonlarında orta sahadan önüne atılan topu alan Arda, topu sürerek kaleye şut çekmek yerine, Sercan'a pas vermeyi tercih etti ve atak ofsayt nedeniyle bitti.

Kalecimiz Mehmet, geri dörtlü Emre, Tolga, Murat (dayı) ve Fatih bu hafta da güzel futbol oynadı ve takımlarına güç kattı. Orta sahada Serkan iyi pres yaptı. Taygun ile birlikte iyi mücadele etti. Kaptan Anılcan oyunu iyi yönetti ve takımını galibiyete sürükledi. Nöbetçi golcü Sercan 90 dakika oyunda kaldı ve sözleşmesindeki süreyi tamamladı. Teknik futbolcu Sercan'ın bundan sonraki çalışmaları fazla mesaiye girecek...(!)


161 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page