top of page

İkinci Perde Çapa Zaferiyle Açıldı


A Takımımız Çapa Spor SK’yı 2-0 yenerek, puan farkını ikiye indirdi. 9. grupta ilk yarıyı yenilgisiz tamamlayan Çapa SK yenilgi ile tanıştı. Ligin ilk yarısını maç başı ortalama 4 gol ile lider tamamlayan Çapa SK, bu hafta evine eli boş döndü. Baştan sona çok iyi futbol ve çekişme içinde geçen maçı izleyen seyirciler, güzel bir futbol maçı seyretmenin memnuniyetiyle evlerine döndü.

Karşılaşmaya; Mehmet, Fatih, Murat, Emre, Tolga, H.Taygun, Oğuzhan, Serkan, Onur, Anılcan ve Bilal onbiriyle başlayan Emin Sevim; Ahmet, Osman, Sercan, Barış, İsmail ve Arda’yı yedek soyundurdu.

Maça her iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde seyreden maçta takımlar uzaktan şutlar ile pozisyon aradı. Nitekim 20 dakikada Çapa Sporlu futbolcunun ceza sahası dışından yaptığı düzgün vuruşu kalecimiz Mehmet çok güzel kurtardı ve ağlara yönelen topu tokatlayarak avuta gönderdi. Bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyan takımın adı Gültepe Özgençlikti. Atom karınca Serkan iyi işler yaptı; orta sahada rakibi bozdu, top yapmasına müsaade etmedi; çaldığı topları ağabeylerine doğru yerde ve doğru zamanda aktardı. Defansta rakibin şut çekmesine müsaade etmedi; çaldığı topları adam eksilterek ağabeylerine servis etti. Anılcan kanatlardan çizgiye kadar inip içeriye güzel ortalar yaptı. Sakatlığına rağmen maça çıkan Anılcan ben bu futbolu tek bacakla da oynarım der gibi oynadı. Adrese teslim muz ortalar ile takımına hayat vermeye devam etti. Maçın 35. dakikasında sol kanattan çizgiye inen Anılcan, çok güzel bir orta yaptı, yaklaşık 70 cm zıplayan Bilal Kaçmaz yine kaçırmadı ve kafayla topu ağlara yolladı. 1-0

Golden sonra rakip Çapa SK beraberlik için yüklense de muvaffak olamadı. İlk yarı takımımızın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız, ilk on dakikada oluşan Çapa SK baskısını püskürttü ve maça yeniden ağırlığını koydu. Orta saha yine iyi çalıştı ve kanatları besleyerek bolca pozisyon üretildi. Onur rakibe rahat vermedi ve stoperlere oyun kurma şansı tanımadı. İkinci yarıda sağ kanattan önüne servis edilen ve kendisini kaleciyle karşı karşıya bırakan topu ağlara göndermiş olsaydı maç daha farklı olurdu. Bu dakikadan sonra üstün olan taraf takımımızdı ve bol gol pozisyonu buldu. Sağ kanattan yapılan atakta kazanılan serbest vuruşta topun başına Anılcan geçti ve yine güzel bir orta yaptı. Bu defa Tolga güzel yükseldi ve topu ikinci kez Çapa SK ağlarına yolladı.

Tüm hatlarıyla hatasız oynayan takımımız, rakibe top göstermedi ve pozisyon üretmesine izin vermeyerek maç öncesindeki tüm aksilik ve olumsuzluklara rağmen 2-0’lık net bir skor elde etti. Taraftarımız da maça büyük ilgi gösterdi ve takımının gücüne güç kattı.


237 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page