top of page

Yenilmez Armada Rakiplerine Şans Tanımıyor


Kulübümüzün U17 takımı bu sezon şampiyonluk yemini etti. Galibiyet serisine saha farkı gözetmeksizin devam eden U17 takımımız, 7. galibiyetini Esentepe Adıyaman SK'yı 7-1 yenerek elde etti. U17/B 3. grupta mücadele eden takımımız dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor ve farkı fark ettiriyor.

Emin Sevim'in öğrencileri çıktıkları her maçı farklı kazanarak gruptaki liderliğini devam ettiriyor. Halen en yakın rakibinden 3 puan önde olan takımımız, 7. hafta sonunda rakip ağlara 29 gol attı. Buna karşılık sadece 5 gol yedi. Maç başı dört gol ortalamasına ulaşan takımımız bu sezon çok farklı.

Karşılaşmaya; Eşref(K), Gürkan, Eren, Mehmet, Nurullah, Oğuzhan, Serkan, Ahmet, Ufuk, Enes ve Onur onbiriyle başlayan Emin Hoca, daha sonra; Gürkan'ın yerine Emre'yi, Ahmet'in yerine Zahir'i Ufuk'un yerine Berkant'ı Eşrefi'in yerine Ceyhun'u oyuna sürdü. Oyuna sonradan dahil olan oyuncular da dahil olmak üzere tüm takım çok güzel mücadele etti ve yine muhteşem bir galibiyet elde edildi. Hastalığı nedeniyle kaleci Ümitcan 18 kişilik kadroda yer almadı. Karşılaşmanın golleri; Ufuk, Eren, Serkan(2) ve Onur(3) tarafından kaydedildi.

Karşılaşmanın başından sonuna üstün oynayan takımımız karşılaşmayı rahat kazandı. Orta sahada mücadele den futbolcular takım oyununda etkili rol oynadı. Defansa destek dışında kanatlara ve özellikle forvet hattına yaptıkları servislerle takımı galibiyete taşımasını bildiler.

Bu sezon işi sıkı tutan U17 takımımız Türkiye turnuvasına katılmada kararlı.

Tüm futbolcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.


125 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page