top of page

1.Amatör Lig Başlangıcı İyi Olmadı


Geçen sezon 2. Amatör küme 6. grupta şampiyon olup 1. Amatör kümeye yükselen takımımız ilk maçını Namık Sevik Stadında oynadı. 1. Amatör lige iyi bir başlangıç yapamayan takımımız karşılaşmayı 5-1 kaybetti. Hocamız Emin Sevim’in uyarı ve taktikleri sahaya yansımadı.

Sahaya; Burak Özdin (K), Fatih Öz, Murat Onat, Emre Akter, Tolga Tüzer, Mustafa Demirtürk, Ahmet Paçal, Halil Taygun Özbey, Onur Sarankaya, Anılcan Yılmaz ve Eray Açıkgöz onbirini süren Emin Sevim, maç öncesinde futbolculara son taktik ve uyarıları yaparken rakibin fazla koşmayan ayağa paslar ile topu koşturan bir takım olduğunu belirtti. Uyarılarında haklı çıkan hocamız, maç sonunda sonucun bu denli ağır olacağını beklemiyordum dedi.

Önceki sezona göre kadrosunda önemli değişiklikler yapan takımımızın bu günkü kadrosunda altı yeni futbolcusu bulunuyordu. Karşılaşmaya iyi başlamayan takımımız erken gelen golle yenik duruma duştu. Ardından toparladı ve gol pozisyonlarına girdi ve bulduğu şansları değerlendiremedi. İlk yarıda kalecimiz Burak Özdin önemli bir kurtarışa imza atarken takımımızın sağ kanattan geliştirdiği atakta kaleciden dönen topu ağlar ile buluşturan genç futbolcu Ahmet Paçal’ın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İkinci yarıya baskılı başlayan takımımız bu futbolunu 20 dakika kadar sürdürdü ve penaltı atışı kazandı. Baskılar sonucunda hataya zorlanan Çapasporlu futbolcular beklenen hatayı ceza sahası içinde yaptı. Penaltı atışını kaptan Anılcan Yılmaz gole çevirdi ve maça denge geldi.

Çok kötü bir müsabaka yöneten hakem üçlüsü her iki takım aleyhine de bir çok pozisyonda hatalı kararlar verdi.

Takımımıza göre yaşlı olan rakibin 60. dakikadan sonra oyundan düşmesi beklenirken tersi oldu. Bu dakikadan sonra oyundan kopan takımımız rakibin ataklarına fazla dayanamadı ve yıkıldı. Peş peşe gelen goller ile ilk maç 5-1 kaybedildi.

9 grupta oynana diğer müsabakaların sonuçları ise;

  • Eroğluspor - Şafak 76 SK (Hasan Doğan) 3-1

  • Bahçeköyspor - Şehreminispor (Bahçeköy) 3-0

  • Günyamaçspor - Bayrampaşa Teknikspor (Sadabad) 2-6

  • Çapaspor - Gültepe Özgençlik (Namık Sevik) 5-1

Şeklinde tamamlandı.


219 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page