top of page

Biz Sizin, Siz Bizim, Şampiyonluk Hepimizin


Yönetim, futbolcu ve taraftar dayanışması şampiyonluğu getirdi. Geçen sezon 2. Amatör Lige düşen takımımız yeniden 1. Amatör Lige yükseldi. Hiç bir karşılık beklemeden sadece futbol aşkı mücadele eden futbolcularımız zafere ulaştı. 6. grupta mücadele eden takımımız iki hafta önce 1. Amatör Ligi, bu gün de şampiyonluğu garantiledi. Bu gün oynanan maçta evdeki hesap çarşıya uymadı ve kolay geçmesi beklenen maçı takımımız 2-1 kazandı. Taraftarı ve yönetimi ile bütünleşen takımımız bu gün maç öncesinde yeni açılan kulüp lokalinde toplandı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ardından sahaya intikal edildi. Ramazan ayı içinde olduğumuzdan oruç tutan oyuncularımıza sıcak havada dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı. Oruç tutan ve kendini hazır hissetmeyen;Bilal Kaçmaz, İsmail Yavuzaslan, Fatih Öz ve Eray Açıkgöz ilk onbire alınmadı. Hocamız Emin Sevim ve Genel Kaptan Ercan Dede karılaşmaya; Ümitcan Aynar, Emre Akter, Tolga Burak Gider, Ahmet Parlar, Fırat Sarıgül, Fırat Demir, Sahip Kaçmaz, Serkan Beler, Anılcan Yılmaz, Murat Kepenek ve Sercan Sevim onbiyle başladı. Kaptanlık pazubandı nöbetçi golcü Sercan Sevim'in kolundaydı.

Maça iyi başlayan rakip Emniyettepe SK idi. İlk yarının başlarında orta alandan hücum eden rakip karşılaşmanın 15. dakikasında golü buldu ve öne geçti. Bu esnada taraftarımız da milli maçın bitimiyle birlikte sahaya akın etti ve takımını desteklemeye başladı. Taraftarın sahaya intikali futbolcularımızın omuzlarına yeni bir yük daha yükledi. Bu maç kazanılmak zorundaydı.

Takımımızın dağınık ve organize olmayan ataklarına rakip cevap veriyor ve zaman geçtikçe de direnci artıyordu. İlk yarıda gerekli skoru yakalayıp yerini genç takım oyuncularına terk etmeyi planlayan, Anılcan Yılmaz, Sercan Sevim ve Murat Kepenek triosunun hesabı tutmadı. Takımımız 30. dakikada Serkan Beler ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 1-1

İlk yarıda takımın rahat edeceği skoru yakalamak için sıcak havada oruçlu halde aşırı güç sarf eden Anılcan, Sercan ve Murat triosu ilk yarı 1-1 tamamlanınca ikinci yarıya da çıkmak zorunda kaldılar ve ikinci yarının başlarında Sercan Sevim'den galibiyet golü geldi.

Sezon başındaki kilosunda bir eksilme yapamadığı gözlemlenen usta ayak Sercan Sevim, golün ardından bir süre daha sahada kaldıktan sonra yerini İsmail Yavuzaslana bıraktı. Ondan önce Fırat Demir de yerini Eray Açıkgöz'e devretmişti.

Bu dakikadan sonra yaşanan karşılıklı ataklardan da sonuç çıkmayınca karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-1 tamamlandı.

Bu sonuç ile takımımız grupta şampiyon oldu ve 1. Amatör kümeye yükseldi. Yönetim Kurulu adına teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarlarımızı kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Maçın ardından Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle Muhtarımız Ümmügül Aliş ve Kulüp Başkanımız Kemal Aliş futbolcularımıza madalyalarını taktı.


35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page