top of page

Harmantepe Maçı Harmandalı Oyunuyla Kapandı


Kulübümüz, haftanın en önemli maçını 4-2 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir aşama kaydetti. Basında 1. Amatör Lige yükseldi denilse de Harmatepe SK, Beylikdüzü Gelişim SK, Emlakbankspor ve takımımız arasındaki kalan 3 maçtaki 9 puan birinci ve ikinciyi değiştirebilecek durumda.

Hakemlerin maça geç gelmeleri nedeniyle karşılaşma 45 dakika geç başladı.

Emin Sevim ve Ercan Dede karşılaşmaya; Sezer Kantar, Fatih Öz, Bilal Kaçmaz, Emre Akter, Tolga Burak Gider, Fırat Sarıgül, İsmail Yavuzaslan, Fırat Demir, Serkan Beler, Murat Kepenek, Anılcan Yılmaz onbiriyle başladı. Takımımız maçın hemen başında Murat Kepenek'in attığı gol ile öne geçti. Rakip Harmatepe spor bu gole 23. dakikada Hasan'in golüyle cevap verdi. Her iki futbolcunun attığı kafa golü de çok güzeldi. Ardından kalecimiz Sezer Kantar bir pozisyonda takım arkadaşıyla çarpışarak yerini genç kaleci Ümitcan Aynar'a bıraktı. Başkanımız Kemal Aliş tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan futbolcumuzun sağlığı yerinde ve hafta sonu oynanacak maçta takım kadrosunda yerini alması bekleniyor. Bu dakikadan sonra genç kaleci Ümitcan Aynar ile maça devam eden takımımız, yaptığı atakların meyvesini 40. dakikada Fırat Demir'in rakip kalecinin üzerinden aşırtarak attığı güzel golle aldı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında futboldan ziyade tiyatro oyunu oynanmaya başlandı. Takımımızı futbol oynayarak mağlup edemeyeceğini anlayan rakip teknik heyet, ikinci yarıda farklı bir oyun sergilemeye başladı. Rakibin futbolcularımız ve seyirciyi tahrike yönelik oyunlarına hakemler, futbolda böyle oyunlar da var gibiydi. Rakip takımda futbol oynamak isteyen futbolcular da vardı. Bu futbolcuları diğer birkaç oyuncudan ayrı tutmak gerekiyor. Rakip takımda ilerlemiş yaşına rağmen centilmence güzel futbol oynayan oyuncular dikkatlerden kaçmadı. Ancak bir iki futbolcu usta tiyatroculara parmak ısırtacak cinstendi. Nitekim bu oyunculardan birinin oyunuyla 55. dakikada kazanılan bir serbest vuruşta beklenen gol bulundu ve durum yeniden eşitlendi. 2-2

Hocamız Emin Sevim, biraz erken olmasına rağmen rakibin oyununu bozmak için nöbetçi golcü Sercan Sevim'i oyuna aldı. Nöbetçi golcü oyuna girer girmez fakı fark ettirdi ve orta saha ve hücumdaki hakimiyet tekrar takımımıza geçti. Anılcan, Murat ve Sercan triosuna sağdan Fırat, soldan Bilal da destek verince nöbetçi golcünün golü gecikmedi. Anılcan'ın adrese teslim korner atışında Sercan'ın kafasına konan topa Sercan Sevim pek nazik davranmadı ve topu bir hışımla ağlara yolladı.

3-2'lik skor avantajının ardından rakip takım yüklenmeye çalışsa da gücü yetmedi. 89. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Fırat Sarıgül'ün harika golüyle ikinci perde kapadı.

Taraftarımız, maça büyük ilgi gösterdi ve maçın son 10 dakikasında yaptıkları tezahüratlarla takımlarını ne derece sevdiklerini gösterdi.

Futbolcularımıza, teknik heyete ve taraftara, yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç addediyor sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.


64 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page