top of page

Liderlik Gültpe Özgençlik ‘e Yakıştı


Bu hafta 2. Amatör Lig 6. Grupta oynanacak maç, ligin ilk yarısının liderini belirleyecek bir maçtı. Ancak herkes tarafından merakla beklenen maç oynanmadı. Rakip Beylikdüzü Gelişim SK müsabaka saati öncesinde sahaya intikal etti; fakat soyunma odasında yaşanan sorunlar nedeniyle Beylikdüzü Gelişim SK futbolcularından bazıları sahayı terk etti.

Bilindiği gibi amatör liglerde futbol oynayan büyükler, futbol sevdası için ter dökerler. Bu anlayış amatör grupları profesyonel gruplardan ayıran en önemli özelliktir. Bu nedenden dolayı amatör gruplarda futbol sevdası ile ter döken futbolculara saygı duyulur; taraftar, yöneticiler ve futbolcular arasındaki sevgi karşılıksızdır; bu futbolculara kötü söz sarf edilmez.

Teknik direktörümüz Emin Sevim, müsabakaya çıkmayacağını söyleyen Beylikdüzü Gelişim SK teknik direktörüne takımının para cezası ve puan silinmesi gibi cezalar almamaları için mevcut futbolcuların müsabaka listesine yazılarak ibraz edilmesini, böylece noksan futbolcu nedeniyle müsabakanın hükmen tescil edileceğini ancak puan silinmesi ve para cezası düzenlenmeyeceğini belirtti. Müsabaka hakemleri ve saha komiseri de aynı şeyi söyleyince Beylikdüzü Gelişim SK müsabaka listesini sundu. Beylikdüzü Gelişim SK’da futbolu amatör ruh ile yapan sporcular; Mehmet Doğan Abacıoğlu, Hüseyin Kuralay, M. Oğuz Bartınlı, Muhammet Furkan Bilgiç, M. Kerem Kukut, Eleaze Daniel ve A. Fatih Bayrak olarak kayda geçti.

Takımımız ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Turgay Topal, Eray Kaçmaz ve Gökben Yücel, iş yerinden izin alamayan Fatih Öz’den yoksundu. Teknik direktör Emin Sevim müsabaka listesine; Sezer Kantar, Fırat Demir, Bilal Kaçmaz, Serkan Beler, Emre Akter, Fırat Sarıgül, İsmail Yavuzaslan, Sahip Kaçmaz, Murat Kepenek, Anılcan Yılmaz, Tolga Burak Gider, Ümitcan Aynar, Ahmet Parlar, Salih Arıkan, Muratcan Çekirge, Enes Yıldırım, Furkan Yılmaz ve nöbetçi golcü futbolcu Sercan Sevim’i kaydetti.

Müsabaka oynanmayınca futbolcularımız seyircisini saygı ile selamladıktan sonra sahayı terk etti.

Yönetim kurulu adına tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Bu anlamlı günde sabahın erken saatlerinde takımımızı yalnız bırakmayan cefakar ve vefakar taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu günü Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu M.Kemel Atarürk’ün ve kulübümüzün misyonu ve vizyonunun ilkesi niteliğindeki; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” sözleri özetlemiş oldu.

Daha sonra takımımız liderliğini mangal partisi ile kutladı. Başarılı futbolcumuz Murat Kepenek'in mangalda pek başarılı olmadığı ve maşanın elinden alınması gerektiği bilgisi verildi:))


58 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page