top of page

Gültepe Özgençlik Zirveye Ortak Oldu


İstanbul 2. Amatör Lig futbol karşılaşmasında Gültepe Özgençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Özgenspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynanan İstanbul 2. Amatör Lig 6.Grupta ve 7.inci hafta müsabakasında Gültepe Özgençlik, Özgenspor'u 4-0 yenerek zirveye ortak oldu.

Maça iyi başlayan Gültepe Özgençlikspor oyunun daha ilk dakikalarında rakibine baskı yapmaya başladı. Rakip kalede etkili olana ev sahibi Gültepe Özgençlik takımı maçın 35’üncü dakikasında Bilal’ın köşe atışından direk kaleye gönderdiği top ağlara gitti ve bu golle rakibi karşında 1-0 öne geçti.

38.Dakikada Gültepe Özgençlik takımı genç yeteneklerinde Fırat ceza sahası dışından şık vuruşu farkı ikiye çıkaran gollü atarak skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı ev sahibi Gültepe Özgençlik takımı üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Gültepe Özgençlik rakibine üstünlüğü devam ettirerek farkı artırma arzusu ile baskıları devam ettirmeye başladı. 61.Dakikada ev sahibi Gültepe Özgençlik takımında Anılcan Yılmaz bir pozisyonda karşılaşmanın yan hakemine itirazda bulunması sonucu karşılaşmanın orta hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı ve kırmızı beyazlılar geri kalan sürede sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kalmış oldu.

78.Dakikada Gültepe Özgençlik takımında ikinci yarıda oyuna dahil olan Sercan ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gördü şık vuruşu top ağlara gitti ve skor 3-0 oldu.

90+2.Dakikada Gültepe Özgençlik takımında Tolga ceza sahası içine ortalanan topa çok iyi yükselerek topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın da skorunu belirlemeyen gollünü attı. Maç 4-0 ev sahibi Gültepe Özgençlik takımının üstünlüğü ile son erdi.

Ligin 7.Haftasında kendi sahasında Özgenspor'u 4-0 mağlup eden Gültepe Özgençlik puanının 16’ya çıkartarak Beylikdüzü Gelişim ile zirveye ortak olmuş oldu.

özgen-4

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz AKTEPE


33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page