top of page

A-Takım Uygun Adım


A takımımız bu hafta Harmantepe SK ile oynanan müsabakada çök önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmayı 3-2 kazanan takımımızın galibiyeti lider Emlakbank SK’nın Kosova Güçspor SK’ya yenilmesi ile anlam kazandı.

Sakatlığı devam eden kaptan Turgay ve cezalı Eray’ın yokluğunda hocamız Emin Sevim karşılaşmaya; Sezer Kantar, Fatih Öz, Bilal Kaçmaz (kaptan), Sahip Kaçmaz, Tolga Burak Gider, Fırat Sarıgül, İsmail Yavuzaslan, Emre Akter, Gökmen Yücel, Anılcan Yılmaz, Murat Kepenek onbiri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün oynayan taraf takımımızdı ve bu oyununun karşılığının ilk yarıyı 2-1 galip kapayarak aldı. İlk yarıdaki goller Murta Kepenek ve İsmail Yavuzaslan’dan geldi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan takımımız Emre Akter ile üçüncü golü buldu. Golden sonra skoru korumak için oyunu kendi sahasında kabul eden takımımız ikinci golü yedi. 6. gurupta iki 10 puanlı takımın karşılaştığı maçı takımımızın 3-2 kazanmasını bildi.

Gün geçtikçe beraber oynamaya alışan takımımız şampiyonluk yolunda uygun adım ilerliyor. Yeni transfer Gökmen bu haftayı da boş geçmedi. Bu günkü maçta Murat Kepenek göze hoş gelen futboluyla dikkatleri üzerinde topladı. Futbolunu ilk yarıda attığı gol ile süsledi. İkinci yarıda yerini nöbetçi golcü Sercan’a bıraktı. Emin Hoca maçın sonlarına doğru Gökmen ile de Fırat Demir, Anılcan ile de Murtacan değişikliği yaptı.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page