top of page

Kosova Maçı Da Kazasız Geçildi


Eyüp Çır Çır ve Kağıthane Sadabat galibeyetlerinin ardından ilçemiz tesmilcisi Kosova Güçspor galibiyeti ile seri galibiyetler devam ediyor. Takımımız bu günkü Kosova maçını 3-1 kazandı.

İzinli Fatih Öz ve sakatlığı nedeniyle ilk 11'de yer alamayan kaptan Turgay'ın eksiliği hissedildi ancak takımımız Kosova Güçspor maçını da kazasız atlattı. Kosova Güçspor'un 6. grupta henüz galibiyeti yok.

Hocamız Emin Sevim, kaşılaşmaya; 1-Sezer Kantar, 2-Serkan Beler, 3-Bilal Kaçmaz (kaptan), 4-Sahip Kaçmaz, 5-Tolga Burak Gider, 6-Fırat Sarıgül, 7-İsmail Yavuzaslan, 8-Emre Akter, 9-Eray Açıkgöz, 10-Anılcan Yılmaz, 13-Murat Kepenek onbiri ile başladı. İlk yarıda mücadele karşılıklı ataklar ile dengeli geçti ve taraflar gol kaydedemeden soyunam odasına gitti.

Kaptan Turgay Topal'ın oyuna girmesi ile oynun seyri takımımız lehine değişti. Sakat olmasına rağmen oyuna alınan kaptan Turgay, tecrubesi ve tekniği ile takıma galibiyeti getiren kişi oldu. Oyuna girişi ile takıma bir penaltı kazandıran kaptan, ardından bir orkestra şefi gibi oyuna yön vermeye başladır. Top hakimiyeti ve attığı paslar ile takımı galibiyete taşımasını bildi ve ardından topallayarek oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kaptana acil şifalar diliyoruz.

Kazanılan penatltının ardından gerçek futbolunu oynamaya başlayan takımımız, kanatlardan taşınan toplar ile rakip kalede tehlike yaratmaya başladı. Nitekim sağ kanattan geliştirilen bir atakta ikinci gol atıldı. Üçüncü gol de sol kanat organizasyonunda kale sahası içine ortalanan topun rakip tarafından uzaklaştırılamaması sonucu Sahip Kaçmaz'ın düzgün vuruşu sonucunda atılmış oldu. İlk gol penaltıdan Anılcan Yılmaz'dan; ikici gol de İsmail Yavuzaslan'dan geldi.

6. grupta bu gün oynananan diğer maçta Emlakbank Eyüp Çır Çır İmar takımını 2-0 yendi. Takımımızın önümüzdeki hafta rakibi lider Emlakbank olacak. Grupta lideri bu maç belirleyecek.

Grupta oynanan diğer maçlar ise şöyle sonuçlandı.

Özgenspor - Beylikdüzü Gelişim: 0-3

Kağıthane Sadabad – Emniyettepe: 6-0

Harmantepe - Molla Aşkı: 3-0


44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page