top of page

Kaçan Balık Büyük Oldu


Kulübümüzün U-16 grubundaki takımı sahasında Türk Telekom SK ile oynadığı maçı kazanamadı. İlk yarısı 1-0 tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında ikinci golü bulan takımımız, skor avantajını maç sonuna kadar koruyamadı. Takımımızın golleri Ural Oğuzhan Sarı ve Onur Dede’den geldi.

Mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla üstün oynayan takımımız soyunama odasına 1-0’lık skor avantajıyla girdi. İkinci yarıda da mücadeleci futbolunu devam ettiren takımımız ikinci yarı başında Onur Dede ile çok güzel bir gol buldu ve skoru 2-0 yaptı.

Skor avantajını yakalayan takımımız bunu korumak için geriye çekildi. Bu durumu iyi değerlendiren rakip takım karşılaşmanın sonlarına doğru iki gol buldu ve durumu 2-2’ye getirdi.

Mücadelede Serkan Patan ve Ural Oğuzhan Sarı güzel futbollarıyla taraftarın beğenisini kazandı. Bu mücadelede de kanatlar iyi çalışmadı ve yenen iki gol de sol kanattan gelen ataklar sonucunda meydana geldi. Bu karşılaşmanın sonlarında da Gerçek Kuzey maçında olduğu gibi son dakikalarda kaçırılan gol pozisyonları taraftara saç baş yoldurdu.

Erken bir saate oynanan maça Gültepe Özgençlik SK taraftarı yoğun ilgi gösterdi ve tezahüratlar ile takımına destek verdi.


8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page