top of page

Galibiyet İyi Geldi


2. Amatör küme 6. grupta mücadele eden takımımız, ikinci hafta kendi sahasında Eyüp Çırçır İmar SK ile oynadığı müsabakayı 1-0 kazandı. Karşılaşmanın golü takım kaptanı Turgay Topal'dan geldi. Ancak Eyüp Çırçır İmar Sk kalecisi Emrah Uçar kalesinde devleşti. İlk yarıda Turgay'ın nefis şutunu sağ üst köşeden çıkartan kaleci, ikinci yarıda da Turgay'ın harika yarım rovaşata vuruşunu sağ alt köşeden çıkarttı.

Takımın teknik sorumlusu, Emin Sevim müsabakaya;1-Sezer Kantar, 2-Fatih Öz, 3-Ahmet Parlar, 4-Turgay Topal(kaptan), 5-Tolga Burak Gider, 6-Fırat Sarıgöl, 7-İsmail Yavuzarslan, 8-Emre Akter, 9-Eray Açıkgöz, 10-Anılcan Yılmaz, 14-Bilal Kaçmaz onbiri ile başladı. İkinci yarıda Bilal Kaçmaz Sercan Sevim ve Eray Açıkgöz Fırat Demir değişikliği yapıldı.

Taraftar büyükler müsabakasına da ilgi gösterdi ve takımını yanında yer aldı.

Bu haftaki mücadelede Anılcan Yılmaz'ın performasnsı göz doldurdu. Forma sırt numarasına yakışır bir fubol sergileyen Anılcan Yılmaz takımının güçüne güç gattı.

Eyüp Çırçır İmar SK kalecisi Emrah Uçar başarılı kurtarışları ile takımının direncini arttırdı ve rakip mücadele sonuna kadar beraberliği kovaladı.

Sercan'ın serbest vuruşu Eyüp Çırçı İmar kalesinin üst direğinde patladı, dönen topa koşan futbolcumuz Fırat Sarıgül avuta attı. Kaptan bu işe çok kızdı.


36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page