top of page

Bu Sefer Olmadı Bir Sonraki Maça Bakalım


Kulübümüz A Takımı 6. gruptaki mücadelesine bu gün Molla Aşkı SK ile başladı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Mücadeleyi 2-1 kaybeden takımımız rakibine göre üstün olmasına karşın, karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Karşılaşmaya; 1-Ümitcan Aynar, 2-Fatih Öz, 3-Ahmet Parlar, 4-Turgay Topal, 5-Tolga Burak Güder, 6-Fırat Sarıgül, 7-Ferit Demir, 8-Furkan Yılmaz, 9-Murat Kepenek, 10-Anılcan Yılmaz, 11-Eray Açıkgöz onbiri ile başlayan Emin Hoca, ilk maça genç kaleci Ümitcan Aynar ile başlamayı tercih etti.

Karşılaşmaya tedirgin başlayan takımımız, bu tedirginliği üzerinden atıp toparlanana kadar 2-0 geriye düştü. Atağa kalktığı sırada orta sahada topu kaptıran takımımız kalesinde ilk golü gördü. Hemen ardından yinelenen hatada ikinci gol geldi ve ilk yarı 2-0 tamamlandı.

İkinci yarıda takım dizilişinde değişiklik yapan Emin Sevim, Turgay'ı stoperden forvete çekti. Forvet oynayan Murat’ı orta sahaya aldı.

İkinci yarıda rakip takıma top göstermeyen takımımız 70. dakikada Eray ile gölü buldu. Golden önce ve gol atıldıktan sonra sayısız gol pozisyonuna giren takımımız beraberlik golünü bir türlü kaydedemedi.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran takımımızı hakem bile durduramadı. Bu anlarda Anılcan ve Turgay hakeme itirazları nedeniyle sarı kart gördü. Teknik heyet oyuna son bir müdahale daha yaptı ve forvete 14 sırt numarasıyla Sercan Sevim dahil edildi. Oyuna sonradan giren Sercan etkili futboluyla göz doldurdu. Fazla kilolarından arınmış bir Sercan rakiplerinin korkulu rüyası olacak gibi...

Her ne kadar üç adet hazırlık maçı oynanmış olsa da oyuncuların takım havasını ve ahengini yakalayamadıkları gözlemlendi. Futbolcu ve teknik heyetin bu maçtan ders çıkarması ve bundan sonra oynanacak maçlara buna göre hazırlanması gerekiyor.


25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page