top of page

Oynanmamış Maç Kazanılmış Sayılmaz Mücadeleye Devam


Geçtiğimiz hafta sonu lig lideri Gerçek Kuzey ile berabere kalınmasının ardından ipler rakibin eline geçti. Bu gün Türk Telekom ile oynanan maçı da kazanan Gerçek Kuzey lig şampiyonluğu için büyük avantaj sağlamış oldu.

Bu gün oynanan Kocamustafapaşa SK maçını 3-1 kazanan takımımız yakın takibe devam ediyor. Oynananmamış maç kazanılmış sayılmaz. Gerçek Kuzey'in puan kaybetmesi halinde liderlik kulübümüze geçecek. Şu an için rakibin puan kaybetmesi beklenmek zorunda.

Musabakanın ilk yarısını 1-0 mağlup tamamlayan takımımız ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendirdi ve 3-1 galip gelmesini bildi. Oğuzhanın golüyle beraberliği yakalayan takımımız, Nurullahın füzesi ile üstünlüğü ele geçirdi. Ardında Yusuf'un golü geldi ve takımımız sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Ancak takımın eski görüntüsünden uzaklaştığı gözlemleniyor. Kanatları etkili bir şekilde kullanamayan takım orta alan mücadelesi ile rakibini hataya zorluyor. Bu durmda da galibiyet için daha fazla efor sarfetmesine, rakibin direncinin artmasına neden oluyor. Bu günkü gollerin tamamı göbekten gelen ataklar ve serbest vuruştan geldi.

Hafta sonu oynanan Gerçek Kuzey maçındaki tek gol de sol kanattan yapılan güzel orta sonucunda gelmişti.


17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page