top of page

Gültepe Özgençlik SK A Takımı Yeni Sezona Hazır


2015-2016 Sezonunda 2. Amatör Lig 6 grupta mücadele edecek olan takımımız yeni transferler ile güçlendirildi. Gerektiğinde genç takımdan da takviye edilecek olan A takım Emin Sevim’e emanet. Hocamız ve genel kaptan Ercan Dede’nin isteği doğrultusunda A takıma 14 futbolcu transfer edildi.

Transfer edilen futbolcuların çoğu futbola kulübümüzde veya Küçükçekmece’de sportif faaliyet gösteren diğer kulüplerde yetişmiş; burada futbol oynamış sporcular.

Yeni trasfer olunan futbolcuların listesi aşağıda olduğu gibidir.

Yeni transferler arasında daha önce Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.’de profesyonel futbolcu olarak spor yapmış Sahip Kaçmaz da bulunuyor.

A Takımın mücadele edeceği takımlar; BEYLİKDÜZÜ GELİŞİM, EMLAKBANK, EMNİYETTEPE, EYÜP ÇIRÇIR İMAR, HARMANTEPE, KAĞITHANE SADABAD, KOSOVA GÜÇSPOR, MOLLA AŞKI, ÖZGENSPOR'dur. İlk maç deplasmanda Fatih ilçesi temsilcisi MOLLA AŞKI ile oynanacak. Maç günü ve saati henüz belli değil.

A Takım bu gün Öz Yarımburgaz SK ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Takımımızın ilk golü rakibin hatası nedeniyle karanbolden, ikinci golü ise penaltı atışından kaydedildi. Rakip Öz Yarımburgaz SK ise yukarıdaki pozisyon ile golü buldu ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabera tamamlandı. Ancak maç yine tartışma ile sona erdi. Bu durumun lig maçlarına taşınmaması umuduyla takımımıza yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.


44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page