top of page

A Takım Hazırlık Maçlarına Karaağaç Spor İle Devam Etti


Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında oynanan hazırlık maçına, geçen hafta galip gelen kadroda yer alan oyunculardan yoksun bir şekilde çıkan takımımız, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Rakibin sert futbolu karşılamanın normal süreden daha önce tamamlanmasına sebep oldu. Karşılaşma başından beri futbol kuralları dışındaki sertlikle oynanayan rakibe, futbolcularımız uymadı ve herşeye rağmen futbol oynamaya çalıştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan rakip takım, ilk 15 dakikada 2 gol buldu. Gollerden sonra toparlanan takımımız, üçüncü bölgede bir türlü istediği pozisyonları bulamadı ve gol sevinci yaşayamadı. Gollerden sonra rakip sahada baskı kuran takımımız bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

İkinci yarıda ise maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 3. bölgede zayıf kalan takımımızda hava hakimiyeti noksanlığı gözlemlendi. Sol ve sağ kanatlardan yapılan yüksek ortalar rakibin defans elemanlarına veya kaleciye teslim edildi ve bu ataklardan gol atılamadı.

Takımımızın ileri uçlarda oynayan futbolcuları yetersiz kalınca gol kaydedilemedi. Takımımızın lige henüz hazır olmadığı, daha fazla hazırlık maçı ve antrenmana ihtiyaç olduğu; takım oyuncularının henüz birbirileri ile kaynaşamadığı gözlemlendi.

U-16 Haftayı 7-0 gibi net bir skor ile tamamlarken, U-14 takımı da rakibini 4-3 yendi.


25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page