top of page

Bu Sefer De Olmadı, Önümüzdeki Maçlara İnşallah…


Galibiyete hasret takımımız U-14 bu sefer de galibiyet elde edemedi. 2-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-2 berabere tamamlayan takımımız, galibiyet golünü bulamadı.

Maçın tamamına yakın bölümünde üstün oynayan rakip Kireçburnu SK ilk yarıda bulduğu iki güzel golü koruyamadı. Az ve cılız ataklar sonucunda iki gol kaydeden takımımızın golleri; Samed Yetişkin ve Burak Yılmaz’dan geldi. Karşılaşmanın sonlarında takımımız tarafından yapılan ataklarda galibiyet golü gelmedi. Rakip kalecinin güzel kurtarışları Kireçburnu SK’ya beraberliği getirdi.

Top kontrolü ve isabetli pas yüzdesi hayli zayıf olan takımımız, kondisyonu sayesinde maçı beraberlik ile tamamladı; hatta maçın sonlarında galibiyeti kaçırdı. İleride bir türlü baskı kurmayan takım, karşılaşmayı kendi sahasında kabul ediyor ve yapılan hataları değerlendiren takımlar, takımımız karşısında üstünlük elde ediyorlar.

İlk yarıda birinci bölgede yapılan hatalardan ikisini değerlendiren Kireçburnu SK karşılamada 2-0 öne geçti ama bu üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma berabere tamamlandı.


20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page