top of page

U-16 Dolu Dizgin


Kulübümüzün ümit vadeden takımı U-16, galibiyet serisine Siirt İstanbul Y.Selim SK ile devam etti. Daha önceki maçlarını gol yemeden 4-0 gibi net skorlarla tamamlayan takım bu haftaki maçı 6-1 kazandı. Böylece bu hafta rakibine farklı bir tarife uygulamış oldu.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan takımın rakip sahadaki baskılı oyunu rakibi zorladı ve ilk golü kendi kalelerine atmalarını sağladı. Golden sonra toparlanan Siirt İstanbul Y.Selim SK beraberlik golünü kaydetmekte gecikmedi.

Beraberlik golünden sonra müsabakanın tamamı Gültepe Özgençlik SK'nin kontrolünde devam etti.

Beraberlik golünün ardından 5 gol daha atan Gültepe Özgençlik SK, müsabakayı rahat kazandı.

Müsabakanın gollerini; Siirt İstanbul Y.Selik SK kendi kalesine, Oğuzhan Sarı (2), Ahmet Yasin Gece (1), Serkan Potan (1) ve Eren Doğan kaydetti.

Tüm futbolcularımızın gayretli ve istekli futbolları göz doldurdu.

İkinci yarıya da ilk onbir ile başlayan Emin Sevim, ikinci yarıda yorulan Ahmet Yasin Gece'nin yerine Mehmet Seçilir'i oyuna sürdü ve sahadaki dizilişi değiştirdi.

Müsabakanın fair-play ve seyir zevki yüksek bir şekilde devam etmesini kabul edemeyen hakemler; bu oyunda biz de varız dedi. Yan hakem, müsabakanın 80. dakikasında Gültepe Özgençlik SK'nin futbol tarihinde daha önce hiç görülmemiş taktiğini anlayamadı. Daha önce çalışılmış ve hiç bir futbol takımı tarafından bilinmeyen korner taktiğini anlayamayan kötü hakemler, Türk Futbolunu ve futbolumuzun geleceğini katletmeye devam ediyor. Korner atışı için çeyrek daireye konan topa taktik icabı dokunup uzaklaşan oyuncumuz Erdem, topa dokunduğunu ve oyunun başladığını anlatmaya çalışsa da hakeme anlatamadı. Yan hakem tarafından önce oyun durduruldu ve atış tekrarlandı. İkinci korner arışında topu doğrudan dışarı atan Erdem, arkadaşlarının tepkisi üzerine arkadaşlarına elini salladı. İşte bu anda yan hakem oyunu durdurdu ve oyuncumuz Erdem'e kendisine küfür ettiği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kart verilmesini sağladı. Derdini anlatamayan ve yanlış anlaşılan oyuncumuz üzülerek sahadan ayrıldı.

Bu şekilde futboldan bihaber olan hakemler olduğu sürece, kendi değerlerimiz olan çocuklarımız yerine yurt dışındaki sporculara milyon euroları ödemeye devam ederiz. Belki de büyük kulüp yöneticileri bu durumdan memnundur.

Anlaşılamayan ve kırmızı karta uzanan korner taktiği görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page