top of page

Genç Takım Tam Gaz Devam Ediyor.


U19/2. lig 9. grupta mücadele eden takımımız Cevizli Spor'u 3-0 yendi. Maça; Hasancan, Doğan, Eren Tanışman, Salih(K), Nurullah, Furkan, Murat Can, Eren Doğan, Serkan, Ufuk, Arda onbiriyle başlayan Emin Sevim, ikinci yarıda Eren Doğan'ın yerine Sezer, Hasancan'ın yerine Ümitcan'ı oyuna dahil etti.

Maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Bu dakikadan sonra gol arayan ve pozisyon bulan takım Gültepe Özgençlik'ti. Bu defa kenar hakemler milimetrik ofsaytları kaçırmadı. İlk yarıda 3 golümüz ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

43. dakikada Serkan'sağ taraftan Arday'ya çok güzel bir orta kesti; topu sol ayağıyla düzeltip sağ ağayla nefis bir şut çeken Arda, profesyonel liglerde göremediğimiz şıklıkta bir gol attı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu da belirledi. 1-0

Takımımız ikinci yarıda daha iyi futbol oynamaya başladı. Yorulan Eren Doğan'ın yerine giren Sezer, takıma güç kattı. Orta sahada Serkan, Murat Can ve on liberoda oynayan Furkan, çok güzel oynadı. İleride Ufuk ve Arda çok güzel işler yaptı. İyi futbolunu iki golle taçlandıran Murat Can, takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Hasancan kalesinde devleşerek gole kapıları kapadı, geri dörtlü Doğan, Salih, Nurullah ve Eren Tanışman rakiplerine geçit vermedi.

Attığı üç güzel golle maçı kazanan takımımız ligdeki ideasını sürdürdü. Maçın özetine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz

.

147 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page